ti 12.12. kello 10.00 - kello 14.00

Kahvila seurakuntakodilla Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Kahvila on avoinna ma-to klo 10-14. Tervetuloa piipahtamaan kahvilla - samalla voit asioida seurakunnan toimistolla tai rupatella päivän asioista suomeksi.

Espanjan keskustelupiiri

Espanjan keskustelupiiri kieltä jo jonkin verran osaaville.

Neulomapiiri

Neulomapiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä esim. neulomalla ja virkkaamalla. Piirin aktiivisilta jäseniltä löytyy aina neuvoja ja ideoita uusille ja aloitteleville neulojille. Ryhmä voi valita myös yhteisen mallin tai projektin.