Joululounas - LOPPUUNMYYTY!

su 10.12. kello 14.00 - kello 16.00

Joululounas - LOPPUUNMYYTY! Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Joululounaan menu: Lohikääryle, silli, täytetty kananmuna, rosolli, peruna - Joulukinkku, herneet, lanttu-, peruna- ja porkkanalaatikko - Luumukiisseli - Kahvi ja joulutorttu + pipari - Leipä, levite - Puna- ja valkoviini, vesi. Hinta 20 € - lippuja seurakuntakodilta.

Herkulliset kuukausilounaat tarjoillaan seurakuntakodilla kerran kuussa sunnuntaisin.

Espanjan keskustelupiiri

Espanjan keskustelupiiri kieltä jo jonkin verran osaaville.

Neulomapiiri

Neulomapiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä esim. neulomalla ja virkkaamalla. Piirin aktiivisilta jäseniltä löytyy aina neuvoja ja ideoita uusille ja aloitteleville neulojille. Ryhmä voi valita myös yhteisen mallin tai projektin.