Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäiset Costa Blancan suomalaisen ev.lut.seurakunnan seurakuntakoti

Neulomapiirin adventtimyyjäisissä mm. leivonnaisia, käsitöitä sekä arpajaiset. Ihania löytöjä jouluksi ja joulunodotukseen! Paljon käsitöitä ja syötävää: karjalanpiirakoita, lohi-, tonnikala- ja lihapiirakkaa, erilaisia kakkuja, tuoretta pullaa ja munkkeja, konjakkisinappia, paholaisenhilloa, sinappista kurkkurelishiä ym. Arpajaisissa hyvät palkinnot ja lisäksi huutokaupataan iso suolakivilamppu, sekä suomalaisen taiteilijan tekemä kudontataulu.

Adventtimyyjäiset seurakuntakodilla alkaen klo 11.00. Arpajaisvoittojen arvonta klo 13.30, johon saakka arpoja voi ostaa seurakuntakodilta.

Espanjan keskustelupiiri

Espanjan keskustelupiiri kieltä jo jonkin verran osaaville.

Neulomapiiri

Neulomapiirissä voit tehdä omavalintaisia käsitöitä esim. neulomalla ja virkkaamalla. Piirin aktiivisilta jäseniltä löytyy aina neuvoja ja ideoita uusille ja aloitteleville neulojille. Ryhmä voi valita myös yhteisen mallin tai projektin.