Uutisia - lue lisää klikkaamalla!

Lisää uutisia »

Tervetuloa seurakuntamme toimintaan

Arvoisat Costa Blancalla aikaa viettävät suomalaiset! Olette sydämellisesti tervetulleita teitä varten olevaan seurakuntaan. Toivon, että toiminnastamme löytyisi jokaiselle jotain mielenkiintoista. Jos on toimintaehdotuksia ota rohkeasti yhteyttä. Rukoilkaamme, että seurakuntamme olisi meille kaikille yhteinen hengellinen koti, jossa on lämmin ja syleilevä ilmapiiri!

Peter Kankkonen, turistipappi

Seurakunnan toiminta jatkuu vielä toukokuussa

Seurakuntamme turistipapin ja -kanttorin talvikausi päättyi Pääsiäiseen.  Toiminta jatkuu kuitenkin vapaaehtoisin voimin vielä toukokuussa.

Toukokuu 2018

Sunnuntaina 13.5. Äitienpäivän itakirkko seurakuntakodilla klo 18; Veijo Lauronen, Viljo Kaikkonen ja Sofia Honkanen. Kakkukahvit ja äideille ruusu!

Sunnuntaina 20.5. Iltakirkko seurakuntakodilla klo 18; Veijo Lauronen ja Sofia Honkanen

Sunnuntai 27.5.  Iltakirkko seurakuntakodilla klo 18; Veijo Lauronen ja Sofia Honkanen

Lämpimästi tervetuloa tilaisuuksiin!